klimallco

Είναι μια από της πιο δυναμικά εξελισσόμενες εταιρίες με διψήφια ανάπτυξη εσόδων ετησίως. Η KLIMALLCO AEBE είναι η κορυφαία επιλογή των καταναλωτών σε αρκετές αγορές και τα προιοντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 11 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από διεθνής οργανισμούς στον τομέα των κατασκευών κλιματισμού δίνοντας στον καταναλωτή καινοτόμα προϊόντα. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τις αγοράς.

rythmodomi

H ΡΥΘΜΟΔΟΜΗ Α.Ε εξειδικεύεται στην κατασκευή και στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ιδιωτικών κατοικιών, εμπορικών και επαγγελματικών χώρων καθώς επίσης και στην ανάπτυξη και διαχείριση εξοχικών κατοικιών. Από το ξεκίνημά της το 1998, η Ρυθμοδομή έχει χτίσει το όνομά της και την εμπιστοσύνη των πελατών στη φιλοσοφία ‘ένα έργο τη φορά’ εξασφαλίζοντας την αμέριστη προσοχή και αφοσίωση στον εκάστοτε στόχο και εγχείρημα.

Σήμερα, η Ρυθμοδομή συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κατοικιών εστιάζοντας στον καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της και της εποχής. Στο δυναμικό της εντάσσεται και το Κ4 Kythnos ένα ιδιόκτητο συγκρότημα πολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών στο νησί της Κύθνου.

ilovesouvlaki

Στο Χαλάνδρι και στην Παλλήνη η εταιρεία I LOVE SOUVLAKI με εμπειρία 20 χρόνων προσφέρει μοναδικές γευστικές απολαύσεις με βάση τα καλυτέρα υλικά για ένα ξεχωριστό σουβλάκι. Με προσωπικό το οποίο ξεπερνά τα 45 ατομα και για τα δυο καταστηματα του, το I love souvlaki ανταποκρίνεται στις προσδοκίες κάθε καταναλωτή.

abvasilopoulos

Το κατάστημα με έδρα τον Αυλώνα Αττικής αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή. Ιδιόκτητο κτήριο με θέσεις πάρκινγκ και δυο ορόφους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές και υψηλή ποιότητα προϊόντων. Το προσωπικό καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό και η διοίκηση της επιχείρησής πάντα πρόθυμή και διπλά στις ανάγκες των καταναλωτών.

stavropoulou

Mε έδρα το Κρυονέρι Αττικής και με το μεγαλύτερο πελατολόγιο στα βόρεια προάστια εδώ και 18 χρόνια, η εταιρεία Κωνσταντίνα Σταυροπούλου προσφέρει πετρέλαιο θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς με ποιότητα και ποσότητα βάση εγκεκριμένων συστημάτων.

soiree

Η εταιρεία Soirée ΕΠΕ με την πολυετή παρουσία της στο χώρο της εστίασης αναλαμβάνει τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας στο χώρο της επιλογής σας, μετατρέποντας κάθε ιδέα και όνειρό σας σε πραγματικότητα. Με τιμές προσαρμοσμένες στην εποχή μας και με κύριο στόχο την παραγωγή εκλεπτυσμένων εδεσμάτων και γεύσεων από κορυφαίους Έλληνες σεφ, οι παρεχόμενες υπηρεσίες διακρίνονται από απαράμιλλη ποιότητα και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια.

 

quicktrans

Σε μία εποχή όπου η εύρεση μίας οικονομικής λύσης για τις μεταφορές αντικειμένων, με έμφαση στην ταχύτητα και τον επαγγελματισμό, φαντάζει πολυτέλεια, η Quick Trans ΕΠΕ δεσμεύεται να καλύψει κάθε προσδοκία.

mvs

Είναι ένα από τα πιο δυναμικά εξελισσόμενα εμπορικά σήματα στο χώρο των διυλιστηρίων- εμπορίων στερέων και υγρών καυσίμων. Σε δικό της ιδιόκτητο χώρο στον Ασπρόπυργο Αττικής με την περηφάνεια της ποιότητας και της  σωστής ποσότητας η εταιρεία ΜΑΥΡΙΔΗΣ Α.Ε δεσμεύεται για την ικανοποίηση κάθε πελάτη της. Ένα σημαντικό κομμάτι της αποτελεί το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της ανά την Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών των κατά τόπους πελατών.

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Α.Ε.