ΖΗΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το λογιστικό γραφείο με την εμπειρία άνω των 25 χρόνων σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα, παρέχει ένα ευρύ φάσμα υψηλών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με συνέπεια υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία με τον έντονο δυναμισμό της εταιρείας, το γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του προσφέροντας ένα στρατηγικό και καθοριστικό για εκείνον συνεργάτη.

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά μας έχουν ξεχωρίσει και μας έχουν δώσει την δυνατότητα να βρισκόμαστε ανάμεσα στις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου μας.

Ενημέρωση

Σε ένα περιβάλλον συνεχώς μεταβαλλόμενο απαιτείται διαρκή και αξιόπιστη ενημέρωση. Η συμμετοχή μας σε σεμινάρια, συνέδρια, και δημόσιες συζητήσεις, μας προσφέρουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας δίνοντας τους έγκαιρα και αποτελεσματικά την ενημέρωση και γνώση που θα χρειαστούν.

Τεχνογνωσία

Αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα που εμπιστευόμαστε, οργανώνοντας τις επιχειρήσεις στην ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και χρησιμοποιώντας υπηρεσίες απομακρυσμένης επικοινωνίας, παρέχουμε πληροφορίες άμεσα και αποτελεσματικά τη κάθε δεδομένη χρονική στιγμή.

Συνεργάτες

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί είναι έμπειροι επαγγελματίες, καταξιωμένοι στο χώρο τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανάλογα τις απατήσεις του πελάτη.